Excursies

Brugklaskamp/ Poldersport

Enkele weken na de start van het schooljaar staat er iets bijzonders op de planning. Je hebt je klas, je mentor, de verschillende vakken en docenten en natuurlijk ook het gebouw dan al wat beter leren kennen. Tijd om van de klas een nog wat hechtere groep te maken! Dat doen we door op brugklaskamp te gaan. De precieze invulling kan per jaar verschillen, maar we gaan in elk geval een nachtje weg. Er worden sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd.

Daar krijgen we hulp voor van onze vierdejaars leerlingen uit de talentlijn ‘Safety & Security’. Een bosspel, een sportactiviteit, dat soort zaken kunnen zij uitstekend organiseren.
En met een gezellig kampvuur sluiten we de dag af. In twee dagen leer je je klasgenoten hier ook op een andere manier kennen.

En mocht het kamp niet door kunnen gaan, zoals tijdens Corona het geval was, dan zorgen we voor een andere leuke sportieve activiteit! We gaan dan naar Poldersport de Kwakel, een supergrote survivalbaan waar we met samenwerken, aanmoedigen, veel lachen en af en toe een nat pak, de leukste obstakels te lijf gaan.