Ziek & verlof

Ziek melden via Magister

U kunt u uw zoon/dochter ziek melden via het Magister-account op uw smartphone of pc/laptop. Het kan zijn dat u in de app (smartphone) even moet uitloggen en opnieuw aanmelden voor de nieuwe functionaliteit zichtbaar wordt. In het geval u via de pc/laptop uw melding wilt maken, wordt na (opnieuw) inloggen de functionaliteit zichtbaar.

Handleiding ziekmelding via Magister

Absentie

Via Magister kunt u alleen een ziekmelding doorgeven. Wanneer uw zoon/dochter bij bijv. de ortho, fysio etc. een afspraak heeft, vragen wij u gebruik te maken van een uitgeprint en ingevuld absentiemeldingsformulier. Dit formulier kan bij de receptie worden ingeleverd. U kunt ook rechtstreeks bellen met de verzuimcoördinator, mevrouw M. Butter, op telefoonnummer 0229 55 20 09 of een mail sturen naar verzuimnewton@atlascollege.nl

Verlof

Er zijn soms situaties waarin u 1 of meerdere dagen verlof nodig heeft voor uw kind. U kunt dan een verlofaanvraag doen. SG Newton volgt de wettelijke richtlijnen. Deze richtlijnen vindt u hier. U vraagt verlof aan door het ingevuld verlofformulier op te sturen naar verzuimnewton@atlascollege.nl of op papier in te leveren bij de receptie. De verzuimcoördinator legt het verzoek ter beoordeling voor aan teamleiders. Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden.